onsdag 21 september 2011

"Fånga ballongerna"

Så var vi hemma igen efter några härliga dagar i norrbotten. Lördag-måndag var helt underbara höstdagar med fint väder och frisk luft. På tisdagen och onsdagen öppnade sig himlen och det var ett riktigt skit väder. Det regnade galet mycket hela tiden. Stundtals så mycket att man ej såg något genom framrutan på bilen.

Även denna resa hann vi med en hel del. Vi hade kalas för stor-tösen som snart fyller fyra år. Mös med mamma och pappa. Surströmming tillsammans med släkten. Bastade varje kväll - ibland med barnen och ibland utan. Halstrade abborre och grillade korv på öppen eld. Arbetsmässigt var vi ganska lata (däremot så arbetade jag måndag-onsdag som vanligt, Jonas hade semester 2 av 3 dagar) denna resa och städade bara ut/plockade undan möbler etc samt eldade upp en stor ris hög som vi fyllt på i ca 3 års tid. Men framför allt så passade vi på att bara vara tillsammans och umgås med varandra. På agendan stod då promenader, spring tävlingar, memory och "Fånga ballongerna" när töserna fick bestämma. =)


Fånga Ballongerna från Ravensburger.

Själv känns det som att bra och genomtänkta beslut har tagits. När vi åkte upp så hade jag massor med "ballonger" (bollar) i luften men nu känns det som om de är fångade. Dessa beslut kommer att leda till en hel del fix de kommande dagarna med nya och spännande projekt under de kommande åren. Galet och underbart känns livet just nu... Återkommer när allt landar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar