torsdag 4 juli 2013

Sooooommarlov!

Nu har båda töserna äntligen fått sitt sommarlov! Vi vuxna får hålla ut i ca 1 vecka till. Känns skönt att veta att de får mer än 5 v ledighet.Stortösen lämnade dagis idag och lilltösen småbarnsavdelningen. Det firade jag genom att skämma bort dem med glass (gick till en glassbar där man fick lägga till hur mycket godis och frukt etc man vill) och givetvis fick de köpa sig leksaker och kläder - en tjej dag helt enkelt.
Och imorgon samlas mammagruppen för en fest för de stora töserna med familjer som nu börjar i skolan. Hel galet kul att nästan alla våra vänner från mammagrupp 1:s barn kommer i samma klass. Mer kan man inte önska! Vem trodde det för 5 år sedan att vi skulle vara ca 7 mammor som fortfarande träffas och att våra barn skulle vara kompisar ännu. Och det ska vi givetvis fira imorgon. Också skönt för stortösen som känner nästan hela klassen redan. Mysigt!=)
Sommaren kommer att tillbringas med att morfar kommer på besök, massor med kuliga saker med våra vänner, stugan i söder, stugan i norr, Astrid Lindgrens värld. Den avslutas med möhippa, bröllop och tjejhelg på Sandhamn. Och förhoppningvis lite annat kul som inte redan är planerat! =)

Njut sommaren där ute alla goa vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar