onsdag 27 juli 2011

Dags för training pants!

Vårt lilla bysfrö på 20 månader vägrar att ha på sig sin blöja. Den åker av i tid och otid. Samtidigt som hon inte riktigt har lust att varken kissa eller bajsa på toaletten/pottan. Idag var det första gången som hon lyckades. Däremot har vi under en längre tid hört "mamma kissa" eller "mamma bajsa".

Idag hittade jag ett par training pants från Imse Vimse Spindel som verkar kanon. Lill-tösen har provat ett par innan som funkade. Hon blir så stolt när hon får ha riktiga trosor - precis som stora syrran!



"Pants designade för att hjälpa barn med potträningen. Byxorna används under dagtid (ej middagssömn) och hjälper barnet att förstå sambandet mellan att vara kissnödig och en blöt byxa. Består på utsidan av ett skönt lager av 100 % ekologisk bomull och en mjuk midjeresår. På insidan två lager tjock absorberande frotté och ett lager av polyuretanlaminerat polyestertyg som håller kläderna torra samtidigt som den låter huden andas. " Texten och bilden kommer från Imse Vimses hemsida: http://www.imsevimse.se/shop.pab?category=568|569&id=9448 Där du även kan beställa dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar