tisdag 17 september 2013

Snart dags för avfärd...

 Snart är det dags för mig och min man att ha en semester på tu man hand. Inför resan har vi börjat fundera på vad man skulle kunna göra medan man är i London. Vi bor centralt och bra så avståndsmässigt är det nära till allt vi vill se. På min mans önskelista står bla att se the Millenium Bridge. Där ca 4 m bred och 370 m lång och öppnades 2000.

 Andra tankar är att ta en förmiddag i Covent Garden.Där vi besöker Covent Garden Market, shoppar lite (där mitt sikte är inställt på Pretty Ballerinas och Primark) och Disney Store. Den sist nämnda är nog inte så stor risk att vi besöker och om gör det så är det för att köpa töserna varsin liten present. Känns som om Disney och Disney affärer gjorde vi när vi var på Walt Disney Florida i julas. Och när vi blir hungriga så tänkte vi besöka Jamie Olivers restaurang, Jamie´s Italian. Kan vara kul att testa.
Covent Gardens Market ska vara ett mysigt ställe att besöka. Allt från lokal marknad, shopping och mat.
 Pretty Ballerinas är en skoaffär med bara ballerinas skor...den kan man ju inte missa. Primark ska ha fina och prisvärda barnkläder (£8).
Andra tankar är Harrords och Notting Hill etc Men vi får se...om vi ens kommer till några av dessa ställen. Det fina med att åka utan barn är att vi behöver inte planera något. Vi kan ta dagen som den kommer och gå dit vi vill. Vi behöver inte ta hänsyn till när lunch etc ska ätas.

PS. Bilderna kommer från respektives hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar