måndag 14 november 2011

Gott och nyttigt!

Farsdagsfirandet startade vi med en härlig frukost. Äggröra, bacon, gott bröd, apelsinjuice i champagnegals och sedan en jätte god fruktsallad (clementin, vindruvor, granatäpple, apelsin och äpple) som jag toppade med grädde (+ lite vanilj- och florsocker) och ett hemmagjort strössel.


Strösslet hitta jag salladen hittade jag på en annan blogg, Sugarcandymountain:

"Havre strössel"

1 dl havrekärnor
2 krm kanel
1 tsk socker
lite vaniljpulver

Rosta i torr stekpanna tills de får färg. Rör om med en stekspade. Låt svalna.

Efter det var det bara att starta dagen som sedan gick i 120%. Simskola och besök från några vänner från Kalix. Dagen avslutades med Prosecco och löjrom samt fläskfile med en matigare sallad till. =) Choklad och en 20-årig mörk rom som han fick i Farsdagspresent av oss. =)

PS Strösslet + keso = gott mellis DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar